Catapult Film

De fleste liker å sette seg ned i sofaen eller ta en tur på kino for å se en god film. Catapult Film er et moderne filmselskap som ble grunnlagt for 10 år siden og som produserer varierende filmer. Dokumentar, filmer for promotering av produkter og tjenester, animasjon (både 2D og 3D), spillefilmer og reklamefilmer. Alt dette er ting Catapult Film har god kompetanse på å produsere. Alle deres ansatte har høy kompetanse og flere års erfaring fra både norske og internasjonale produksjoner. Catapult har i tillegg spesialisert på å lage kortere filmer som hovedsaklig brukes på internett og til liveproduksjoner.

Med en slik erfaringen vil man ha muligheten til å vise bedriften fra sin beste side. Hvis man skal få ut et budskap, trenger en intern film i kursing av de ansatte eller ønsker hjelp med å lage en kort/langfilm vil Catapult Film være en viktig støttespiller fra begynnelse til slutt. En ting som kjennetegner dette anerkjente filmselskapet er dens kreative evner til å utvikle filmer som overgår alles forventninger. Med topp moderne utstyr vil ikke bare filmen bli av en god kvalitet, men også kostnadsbesparende. Hvis man representerer en medielinje på videregående skole eller man skal øke mediafokuset i en bedrift vil dette filmselskapet kunne stille opp med medietrening.

Catapult Film lager forskjellige typer filmer

Catapult Film har laget mange ulike filmer

Med 10 års erfaring har dette filmselskapet opparbeidet en stor merittliste over ulike filmer de har vært med på å produsere. Catapult Film har sitt eget filmstudio som de bruker mest til egne produksjoner, men som er mulig å leie for privatpersoner, bedrifter og andre filmselskaper. I studioet vil man finne det beste filmutstyret på markedet- kameraer, soundbooth for voice/lyd-innspiling, greenscreen og masse annet kvalitetsutstyr. I tillegg til dette så har de en egen drone som er RPAS-sertifisert gjennom Luftfartstilsynet, og som har et eget avansert 4K-videokamera festet på seg. Det betyr at man kan filme både innendørs, utendørs på bakken og fra luften.