Det Bobler! Kulturnæringenes dag

Drammen er en by som er stolt av sitt ytrende kulturliv. Flere år på rad har festivalen Det Bobler! blitt arrangert i Dammen. Det er en dag der folk i ulike kunstneriske næringer og kulturliv samles og kan være med på workshops og delta på spennende og relevante foredrag. Man vil også møte en rekke internasjonale og nasjonale storheter i tillegg til mindre kjente og lokale, kreative og talentfulle sjeler. På Det Bobler! kan du selv bestemme hvilket foredrag eller arrangement du ønsker å delta på siden de parallelle sesjonene retter seg mot ulike målgrupper. Finn det du mener er mest relevant for deg og meld deg på!

Midt i Drammen by vil man finne kulturhuset Union der arrangementet foregår. Besøk Don´t Do It Yourself- Wall i foajeen. Der kan man tilby sine kreative tjenester eller man kan finne folk eller virksomheter som tilbyr akkurat den tjenesten man er ute etter. Hvis man er en flink skuespiller, fotograf, tekstforfatter eller annet , så vil denne plassen være et must å besøke denne dagen. På Det Bobler! vil det være et kamerateam som går rundt og intervjuet deltakere, gjester og innledere, så hvis du har noe spesielt på hjertet kan du bare ta tak i dem. På slutten av dagen vil filmen fra dagen bli vist.

Det Bobler -bli mer kreativ

Dette har blitt en fin dag flere år på rad, og har blitt anerkjent som en viktig dag for kulturfolket i Drammen kommune. Det Bobler! er en festdag fylt med kreativ læring og mye god underholdning. Når man kommer hit vil man se flere stander der mennesker vil promotere sine produkter, tjenester og mye annet. En av grunnene til at vi kan arrangere denne dagen er det gode samarbeidet med Buskerud fylkeskommune, Drammen kommune, British Council, PWC og kulturhuset union scene. Dette vil være en stor sjanse for å lære noe nytt og treffe andre kreative sjeler i en litt annen sammenheng.

Det Bobler er en ekte kulturfest i Drammen