Spillere på YouTube

YouTube er i dag verdens største nettside for deling av videoklipp. Alle mennesker kan laste opp en video uansett om det er de som privatpersoner som har filmer eller det er bedrifter som skal promotere tjenester og sine produkter. Det er mange som har blitt oppdaget ved hjelp av YouTube og Justin Bieber er en av dem. De siste årene har det blitt mer populært å laste opp videoer der en eller flere spillere spiller og kommenterer hva de gjør. Ofte bruker de mye humor når de kommenterer. Den norske duoen Prebz og Dennis er store norske spillere på YouTube.

YouTube er en fin plattform for både alvor og humor, og noen av de mest sette klippene har blitt spilt av flere hundre millioner ganger. Populære spillere på YouTube er ingen unntak. Hvem ville tro for 10 år siden at det å filme at du spiller et dataspill for så å laste det opp på nett ville bli en så god underholdningsverdi? Det er ikke bare menn som elsker spill. Linneafly er en meget populær ung norsk kvinne som spiller og streamer på YouTube. «»Angry Gandpa»» handler om en eldre, sint mann og er et annet godt eksempel på hva som har blitt til god underholdningsverdi de siste årene.

Spillere på YouTube har god underholdningsverdi

Det er mange positive ting med en plattform som YouTube. Flere og flere lærere tar det også i bruk til sin undervisning takket være det store utvalget av videosnutter og opplæringsvideoer som finnes der. Det er ingen problem å finne verken matte eller fysikk videoer som kan gjøre innlæringen litt enklere. Man vil også finne et stort utvalg av klipp som viser spillere fra ulike idretter som gir deg de beste tipsene for å bli en bedre idrettsutøver. Det finnes flere positive enn negative ting ved bruk av YouTube. Hver eneste dag legges det ut tusenvis av filmer og videosnutter som kan gi deg en bedre dag!

Spillere på nett streamer ofte på Youtube